Keresd őket bátran

Már nem az első embertől hallom sajnos, hogy az internetes vásárlással pórul járt, mert vagy nem kapott terméket – de persze az ár előre utalandó, vagy kártyával fizetendő – vagy nem azt a terméket kapta, amit rendelt, vagy épp nem olyan minőségben, hanem valami silány, használhatatlan anyaghasználattal előállított kamu dolgot kapott a posta által. Van olyan barátnőm, aki emiatt – mert már háromszor is megjárta ezzel – már nem rendel semmit netről, hanem csak személyesen vásárol. Persze ez sem megoldás, de azt is megértem, hogy neki már elege van ezekből a kudarcokból, mert ugye utána járni nem éri meg sem az összeg, sem a felemésztett energiája miatt. Így az ember csendben lenyeli a békát és megy, vásárol boltban inkább.

De hát nekem erre sem erőm, sem időm nincs. Éppen azért szeretek neten vásárolni, mert nagyon kényelmes és nagyon gyors, marad szabadidőm általa, amit el tudok tölteni másra. A családra, a gyerekeimre, a barátnőimre, kirándulásra. Mindegyikkel jobban járok mint egy zsúfolt bevásárló központban keresgélni egy boltot – azt hiszem legalábbis. De hogy érezheti magát az ember mégis biztonságban? Hogy ajánlásokat kér és véleményeket olvas.

Persze, ezeket is lehet ferdíteni – mondják most biztosan sokan – de sokkal nehezebb mondjuk egy direkt ajánlás vagy negatív vélemény ellen menni. Éppen ezért én most szeretnék egy kifejezett ajánlást tenni. Nemrég ugyanis ipad tok vásárlást terveztem és feltévedtem a https://ipadtokok.hu/ oldalra. Itt pedig nem csak gyönyörű ipad tokok tárultak elém, de egy nagyon korrekt és gyors ügyintézés, és kifejezetten minőségi és jó védelmet nyújtó, egyedi megjelenésű tokot vettem kézhez, aminek nagyon örültem. Ezzel az oldallal kapcsolatban tehát maximálisan csak jó véleményem van, bátran ajánlom mindenkinek, aki tokot szeretne vásárolni ipad eszközére.