Hálás vagyok hogy rátaláltam

Ki ne tudná manapság milyen nehéz megfelelő és megbízható orvosi segítség felkutatása? Persze az ember mindent megtesz, hogy ha az egészsége megromlik, de egyre nehezebb gyors és hatékony segítséget találni. Én sem foglalkoztam sajnos a gerincsérv prevenció lehetőségeivel, pedig elég régen gyötörnek a derékfájás nehézségei. Az mri eredményem nem igazán lett szép, sőt, én azt gondoltam, hogy nem igazán fogom tudni megúszni a műtétet. Ehhez képest az orvos annyit mondott, amikor elolvasta a leletet, hogy keressek egy gyógytorna lehetőséget és folyamatos alternatív kezeléseket amik segítenek majd. Ha az állapotom annyira leromlott, hogy már műtét nélkül nem fogok tudni teljes életet élni, akkor keressem fel és segít megszervezni a műtétet.

El sem tudom mondani, hogy mennyire elkeseredtem. A lábam folyamatosan zsibbadt, fájdalmaim voltak és el sem tudom mondani, hogy mennyire rossz érzés volt abba belegondolni, hogy az orvos szavai szerint ez az állapot nem hogy jobb nem lehet vagy lesz, hanem csak folyamatos romlás várható. A gerincsérv alternatív kezelés lehetőségei keresgélése között rátaláltam a www.lamiris.hu oldalra, ahol a masszázs újpest teljesen különleges formáját érheti el az ember a kezelés közben. Az alternatív mozgás és masszázsterapeuta kifejezés sokat nekem nem mondott még meg nem ismertem Mariannt.

A masszázs, a lágy csontkovácsolás és az otthoni gyógytorna segítségével azt kell mondjam, hogy az állpotom javulni kezdett. Én nem gondoltam volna az orvos szavai után, hogy ez egyáltalán lehetséges, de most már látom, hogy teljesen tünetmentesen is lehet az embernek folytatni az életét. A Lamiris masszázsszalon és Mariann, az alternatív gerincsérv kezelési lehetőségek, az otthoni gyógytorna és a kinesiotape ragasztás meghozta a gyümölcsét.

Mindenkit arra biztatok, hogy ha ilyen probléma alakul ki nála, keresse fel Mariannt. Biztosan sok ellenérvet fog hallani, hogy masszázsra vagy csontkovácsolásra menjen, de abban is biztos vagyok, hogy a Lamiris masszázs újpest segítsége nélkül én egyre rosszabb állapotban lennék és már dolgozni sem tudnék. Azt gondolom, hogy ha valaki képzett, tanult és pontosan tudja hogy mit csinál, gyakorlatban gazdag szakember, akkor egyáltalán semmi félnivalója nincs az embernek hogy sérvvel állít hozzá. A baj akkor van, hogy ha nagyképűen és mindenféle óvatosság és teljeskörű odafigyelés nélkül kezd bele a gerincsérv kezelésébe. Mariannál mindenki tökéletes kezekben van, ebben biztos vagyok.