Az új kedvencem

Vannak olyan emberek, akik kiválasztanak maguknak egy illatot a parfümök világából, és aztán azzal az egy illattal élik a hétköznapokat, a hétvégéket a családi rendezvényeket, és nem szívesen váltanak, nem csaponganak az illatlehetőségek között. Én azonban teljesen máshogy működöm ezen a téren, imádok új illatokat keresgélni, kipróbálni és több illatot használok folyamatosan. Persze vannak kedvenceim, sőt van olyan is, ami már nem kapható, ezért nagyon ritkán veszem csak elő, de alapjában mindig van egy-egy új illat, ami aztán becsatlakozik a meglévő kedvencek közé.

Most azonban azonnal egy új kedvencre találtam, mert az avon dreams termékcsalád parfümje teljesen elvarázsolt. Imádom. Imádom a citrusos vonalat benne, a rózsa illatát, ahogyan magamra fújom, és azt is, hogy viszonylag tartós, viszont teljesen biztonságos a bőröm számára. Csak reggel ráfújom a csuklómra vagy mondjuk a fülem mögé és délután még egyszer megismétlem ezt és egész nap ebben a fantasztikus illatban úszok.

Az egyik barátnőmtől kaptam ajándékba, aki félve vette meg és adta oda, de milyen jól tette, hogy nem futamodott meg ettől! Én nagyon kritikus vagyok az illatokkal és parfümökkel szemben, de ez rögtön a kedvencem lett. Rendeltem is belőle gyorsan még kettőt, nehogy előfordulhasson, hogy nem figyelek és elfogy. Azt hiszem ez volt a legtökéletesebb névnapi ajándék, amit valaha kaptam. Persze azért a legkedvencebb illataimat nem adnám semmiért, mert van ami már tizenéves koromtól végig kíséri az életem, de hát nagyon ritkán is használom pont emiatt, mert sajnos már nem beszerezhető, és így is, hogy csak nagyon alkalmi helyzetben használom, rettegek, hogy egyszer csak kifogy az üvegből. Így ezek az új kedvencek egyrészt kiegészítik, másrészt pedig majd alkalom adtán azt gondolom helyettesítik is, ha egyszer az utolsó csepp is kiürül ezekből.