A tökéletes lakásdísz

A férjemmel szerettük volna az új otthonunkat egy kicsit feldobni, mert mi alapvetően mindketten nagyon szeretjük a minimal stílust, és ehhez mérten, fehér falakkal, egyszerű, inkább pasztell színekkel és egyszerű, világos formákkal álmodtuk meg az új lakásunkat. Ezt azt gondolom, hogy teljesen sikerült is megvalósítani, mégis úgy éreztük aztán, hogy a falakkal tudnánk egy picit játszani, valahogyan színt kellene belevinni a térbe, de nagyon elegáns és visszafogott formában, és mindenképp tökéletes kivitelezésben.

Én a festmények világára gondoltam, mert számtalan gyönyörűbbnél gyönyörűbb alkotás van ma már a piacon, legyen szó régebbi képekről, vagy új alkotásokról, amik megfelelőek lennének az otthonunk díszítésére, a férjem viszont a fényképeket részesíti előnyben. Abban megegyeztünk, hogy egyikünk se családi képeket szeretne a falon látni és nem is önarcképeket szeretnénk kitenni, vagy az esküvői képeinkből egy válogatást, hanem természetképeket vagy csendéletet szeretnénk – inkább mondjuk maradjunk a természetnél – de nem tudtunk dűlőre jutni, hogy milyen formában.

Most azonban rátaláltunk a tökéletes megoldásra, egy vászonkép formájában. Számtalan szebbnél szebb képet találtunk ugyanis a szalaibalazs.hu oldalon, szinte teljesen véletlenül, mert egy családi fotózás leszervezését latolgattuk. Most azonban már a második képet rendeljük a házunkba. Teljes az egyetértés, és ez most mindennél többet jelent számunkra. Na és persze egy gyönyörű Balaton és Levendula vászonképet. Már alig várom, hogy kiakasszuk őket a falra és a következő délutáni kávém alkalmával gyönyörködhessek a szépségükben. Az egyik ugyanis biztosan a nappaliba fog kerülni, ahol van egy nagy kanapé és imádunk ott megpihenni, kicsit relaxálni feltöltődni. Azt hiszem, hogy a következő nehéz döntés az lesz, hogy melyik kép kerüljön oda és melyik a dolgozó szoba falára. De csak meg tudunk majd egyezni ebben is. Mondjuk mivel mindkettő gyönyörű, nekem igazából bármelyik jó a nappaliba. Tudom, hogy imádni fogom.