Egy tökéletes ajándék

Én már jó ideje az apple termékeket használom, mert hihetetlen könnyű együtt használni a mac gépemet és a telefonomat például. Egész egyszerűen imádom, hogy bármit, amit írok a jegyzetek közé vagy fotózok a képekhez, már pár másodperc múlva használható a gépemen bármilyen program használata vagy plusz feladat nélkül. Nagyon-nagyon megkönnyíti ez a munkámat és a mindennapjaimat egyaránt, és nagyon szeretem is emiatt a mac gépemet. Nem nagyon találtam azonban semmi olyan tokot, amit szivesen hordtam volna rajta, vagy úgy éreztem volna, hogy megfelelő számomra, pedig tényleg elég sokat kerestem. Mindegyik vagy rossz anyagból készült, vagy túl nagy volt, vagy épp kicsi és nem fért bele a gép, és le is tettem már kicsit arról, hogy találjak egyet, elengedtem a történetet, de a párom látta, hogy mennyit szenvedek azzal, hogy mégis védve tudjam szállítani a gépet.

Éppen ezért, egyszer csak, egy átlagos szerdai estén, amikor haza értem, várt egy kis csomag az asztalon, egy pici üzenettel, ami egészen a szivemig hatolt. Nagyon figyelmes volt tőle nem csak az ajándék, hanem az üzenet is, meg is könnyeztem kicsit, bár amikor elolvastam még nem is tudtam, hogy a csomagban nem más van, mint egy macbooktok.

Hihetetlen figyelmes és kedves ajándék volt ez tőle, és nem mellesleg tökéletes. Gyönyörű színhasználattal, nagyon kellemes és jó anyagból és pont megfelelő méretben. Az biztos, hogy azóta mindenhova ebben a kis tokban jön velem a kedven macem, és egy átlagos szerda egy különleges estévé alakult a kis ajándékkal és rajta az üzenettel, egy tökéletes ajándékkal és a figyelmes kedvességgel.