Ipad csere? Adok egy tippet!

Az ember számára sosem könnyű az apple termékek lecserélése. Főleg azért, mert ugye elég drágák, és ráadásul akkor ugye mit csinálunk a régivel? Sok helyen lehet úgy készüléket venni, hogy beszámítják az új termék árába, ha náluk vásárolunk, a termék származása, eredete azonban nekem sosem volt megbízható, és maga az üzlet tulajdonos is számos esetben elég simlisnek tűnt, tehát sokszor félve mentem bele az ilyen üzletekbe, és megfogadtam, hogy ha legközelebb ilyenre kerül a sor, nem így fogom csinálni. Számomra megbízható helyen veszek készüléket még akkor is, ha nem számítják be a régit, és majd én értékesítem maximum saját magam valaki számára.

Igen ám, de aztán rájöttem, hogy ez nagyon idő és energia igényes feladat és nem szerettem volna belevágni. Kerestem tehát akkor olyan valakit, aki estleg ipad felvásárlás kapcsán tudna segíteni, és rá is találtam egy csoda csapatra.

Ez a kis csapat, az almabazar.hu, nem csak hogy segíteni tud ipad felvásárlásban akkor is, ha nem akarok új terméket venni náluk, de még a hibás terméket is be tudják venni, hiszen értenek hozzá, feljavítják és úgy értékesítik aztán. Nagyon megbízható kis csapatnak tűntek, igazán kedvesek és őszinték voltak. Nyíltan kommunikáltak és részletesen el tudták mondani honnan tudnák számomra beszerezni az új terméket, garanciával és mindennel együtt.

Ezek után nekem már nem volt kérdés, hogy az ős segítségüket fogom kérni, és tudom, hogy mivel ez mindenki számára elég bonyolult feladat, másnak sem lesz kérdés, ha felkeresi őket, hogy velük szeretné beszereztetni az új termékét és a régi eladását is rájuk bízza, hogy megtalálhassa az a régi és jó szolgálatot tett eszköz az új gondos gazdáját. Engem teljesen meggyőztek, biztosan más sem fog csalódni sem bennük sem az általuk nyújtott szolgáltatásban.