Neked is jól jöhet

Én nem tartozom azon emberek táborába, akik az apple termékeket annyira kedvelnék, sőt. Nekem szinte mindenem androidos. A tabletem, a telefonom egyaránt. Ez számos helyzetben nagy előny és persze vannak azért hátrányai is. Számomra sokkal jobban kezelhető, jobban ismerem és tudom használni ezeket az eszközöket. Viszont az tény, és ezen még sosem gondolkodtam, hogy ha meghibásodás van, mondjuk ne adja az ég leejtem a telefont és betörik a kijelző, vagy elromlik egy funkció a telefonon, szükség van egy megbízható szervízre, akik nem csak hogy vállalják a javítást, de jó áron és gyorsan dolgoznak, rugalmasok és biztonságban van náluk minden információ, legyen az privát vagy céges egyaránt.

Én egészen idáig ezen megmondom őszintén nem gondolkodtam. Mindig olyan telefonjaim voltak, amik egészen addig voltak a szolgálatomban amíg le nem cseréltem őket egy másikra vagy újabbra. Soha semmi baja nem volt a telefonjaimnak, egészen a múlt hét végéig. Ekkor ugyanis rá kellett jönnöm, hogy az új gyártmányok már nem olyanok, mint a régiek. Bizony sokkal jobban kell rájuk vigyázni.

Történt ugyanis, hogy elmentünk egy szórakozóhelyre, és hát nyilván a tánc és a folyamatos iszogatás, nameg az egymás keresése hevében a lépcsőn sikeresen leejtettem a telefonomat. Azonnal teljesen összetört a kijelzője. De olyan szinten, hogy használhatatlanná vált. Sokáig azt sem tudtam megnézni, hogy maga a telefon működőképes-e.

Az egyik barátnőm rám nézett és látta a teljesen kétségbeesett arcomat, és közölte, hogy ne aggódjak, ő tud egy nagyon jó kis megbízható csapatot, akik pillanatok alatt kicserélik a samsung kijelzőmet. Másnap fel is kerestem őket, és hatalmas pozitív csalódás volt. A https://androidszerviz.hu/ csapata valóban teljesen felkészült szakmailag és emberileg is nagyon odafigyelnek az emberre. Biztosítottak, hogy nem egyedüli eset az enyém. Számos ember jár így, ne aggódjak, és elmondták, hogy egyébként valószínűleg a telefon teljesen hibátlan, csak a kijelzőt kell cserélni mert szerencsétlenül ért földet a készülék. Ez így is lett. Nagyon kedvesek gyorsan és nagyon jól dolgoznak. Meg is jegyeztem magamnak a nevüket és a címüket is egy egész életre. Biztosan szükségem lesz még rájuk sajnos.