Új töltő szükségeltetik

Az ember számára vannak olyan dolgok, amikre hiába próbál maximális odafigyeléssel lenni, egyszerűen mindig hibába csúszik a dolog. Én így vagyok azzal, hogy mindig legyen nálam telefontöltő. Legalábbis mindig, amikor szükségem lenne rá. Iphonom van, és valljuk be őszintén, számos nagyon előnyös tulajdonsággal rendelkezik ez a telefon, például, hogy könnyű kezelni, hogy nagyon összehangoltan és harmonikusan működik a laptopommal, hogy könnyű költöztetni, de vannak olyan tulajdonságai is, amik hátrányosan érintik a felhasználót, főleg, ha sosincs töltője, történetesen, hogy rettenetesen gyorsan lemerül. Én számtalanszor kerültem már emiatt nagyon kellemetlen helyzetbe, és sajnos a powerbank sem segített a helyzeten, mert hát azt talán még könnyebb valamelyik másik táskában felejteni.

Szükségem volt tehát pár töltőre, amit szétszórva az életteremben elhelyezek, hogy többé ne kerüljek olyan kellemetlen helyzetbe, hogy időpontra kell mennem, de nem fogok tudni oda érni, vagyis kések, és ne tudjam jelezni, mert a telefonom megadja magát a hívás harmadik kicsöngésénél. Mondjuk legalább kicsöngött, és bizonyította, hogy próbáltam jelezni a hibát.

Olyan töltőt próbáltam keresni, ami nem gyári, mert annak a kábele iszonyat gyorsan tönkremegy, de mégis jó minőségű és nagyon megbízható, profi eszköz. Az egyik kollégám biztosított róla, hogy amire szükségem van, az a Baseus töltő. Fel is kerestem a baseusshop oldalát és rendeltem három töltőt, hogy szépen el tudjak helyezni egyet a kocsiban, egyet az irodában és egyet a táskámban – amit persze mindig váltogatok, tehát ez már igen kétséges, hogy egyáltalán sikerül-e velem lennie  a nap folyamán.

El kell mondjam, hogy maradéktalan elégedett vagyok. Nem csak azzal, hogy teljesen jól kereshető és kezelhető ez a shop, ami manapság ritkaság számba megy, mert akárhova fordulok csak hibás, akadozó vagy nem működő webshopokat látok, hanem azért is, mert nagyon gördülékenyen és gyorsan megérkeztek az új töltők, és tökéletes minőségűek, úgy is mondhatnám, hogy nagyon strapabírók. Főleg azon érzékelem, amit az autóban használok, mert ott ugye nem igazán vigyáz rá az ember. A legjobb választás volt a baseus.