Mert a piros a kedvenc színem

Én már egy jó ideje rajongója vagyok az apple termékeknek, és ezt az összes barátom tudja. Persze szekálnak is vele, mert hogy állandóan a töltőmmel vagy a powerbankommal kell babráljak, hiszen ezek a termékek nem arról híresek, hogy nagyon sokáig bírnák a töltöttséget. De hát ez van, mindennek van jó és rossz oldala. Én egészen egyszerűen imádom, hogy ennyire könnyen lehet ezeket a termékeket használni, azt pedig főleg, hogy ilyen tartósak. És őszintén szólva, nem nagyon van más jellegű telefon jelenleg a piacon, ami elnyerné a tetszésemet. Tehát apple mániás lettem. Nem kérdés, és nem is vitatkozom ezen.

Éppen ezért már van telefonom és laptopom, valamint tabletem és okosórám is ebből a márkából, és nem olyan nagyon régen pedig beszereztem egy airpods-ot. Hát egészen egyszerűen meg kell, hogy mondjam, hogy fantasztikus ez a kis termék. A kényelmét csak a zajszűrése múlja felül. Igaz ez is gyorsan lemerül, de annyira jól szűri a zajokat, hogy a legnagyobb hangzavarban is könnyen tudok vele telefonálni. Imádom már az első kézhezvétel óta, de mint mindennel, ezzel is egy kicsit meggyűlt a bajom. Mert hát az ember kiveszi a tokból és aztán a tokot valahol otthagyja, mert ingerküszöb alattivá válik.

Sajnos én is így tettem és el is hagytam azzal a lendülettel. Na most ez a termék pontosan azért ennyire kényelmes, mert kicsi. És sérülékeny. Főleg egy feneketlen női táskában. Nem volt más hátra tehát, mint előre, elkezdtem tokok után nézni. Rá is találtam a következő szerelmemre, ami nem volt más, mint a baseusshop oldalán, egy gyönyörű piros airpods tok. Amint megláttam beleszerettem. Nem is volt kérdés, hogy azonnal megrendelem. Már meg is érkezett, és egy biztos, ezt elhagyni nem fogom, mert annyira tetszik, hogy mindig nézegetni fogom. Imádom egészen egyszerűen.