Gondoltad volna?

Manapság egyre több vendéglátóipari egység keres fel marketing tanácsadóként engem is, hogy meg szeretnének újulni, át szeretnének alakulni, de valahogyan a jó dolgokat szeretnék megtartani, ami nem könnyű feladatot állít eléjük. Én majdnem minden területre tudok profi és tökéletes eredményt biztosító szakembert mondani akivel dolgoztam már együtt és akinek a munkája eredményéért garanciát tudok vállalni. Legalábbis ezt gondoltam. Tökéletes szövegíró és tökéletes web szakember áll mellettem, akit szinte azonnal munkába tudok küldeni hogy ha egy ügyfélnek szüksége van rá, és pontosan ugyanígy vagyok a jogász és a designer kérdésével egyaránt. Egyetlen egy dologban azonban nem igazán volt olyan válaszom ami tökéletes és biztos eredményt tudna adni, az ételfotózás feladata.

Megmondom őszintén, hogy egészen idáig nem volt ennyire fontos a fotók minősége és a fotózás technikája. Most már a vevő pontosan tudni akarja, hogy az amit a képen lát, az fog a csomagjába kerülni és nem akar csalódni. Nem akar trükköket és mű képeket. A valódi tárgyakat akarja vagy a valódi ételeket akarja a képeken látni, amit aztán megrendel magának vagy valamely szerettének ajándékba. Az ételfotózás feladata a legbonyolultabb. Iszonyatosan sokat kellett kutatnom ahhoz, hogy rátaláljak arra a csapatra, akik a lehető legprofibb és legjobb eredménnyel bíró módon tudják biztosítani az ügyfeleim számára az ételfotózás budapest területén történő kivitelezését.

A fotoda csapata tökéletesen, gyorsan és hatékonyan tud minden kérésben segíteni, legyen az tárgyfotó vagy termékfotó egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy egyetlen ügyfelem sem lesz elégedetlen sem a munkafolyamatok gördülékenységében, sem pedig a termékfotózás és ételfotózás eredményével. Aki számára fontos, hogy a vevő ne csak elidőzzön a weboldalán, hanem bátran rányomjon a vásárlás gombjára, válassza őket és biztosan számokban is érezni fogja a képeik eredményét.