Válaszd az egészséget

Az ember manapság mindenhonnan azt hallja, hogy nem csak az fontos, hogy jól össze legyen rakva a táplálkozás, és megfelelő mennyiségű szénhidrát, hús, zöldség és gyümölcs kerüljön az asztalunkra minden egyes nap, hanem bizony az alapanyagok megválogatásánál kezdődik ma már minden. Régen persze sokkal egyszerűbb volt annak, aki egészségesebben akart élni, hiszen elég volt figyelnie, hogy több zöldség és gyümölcs, kevesebb köret és több hús kerüljön a tányérra, ma már azonban az is nagyon fontos, hogy ezek az alapanyagok honnan származnak, hol és milyen körülmények között nevelkedtek. Nem mindegy, hogy milyen és mennyi permetszer, érlelőszer vagy gyomirtó kerül a zöldségbe aminek a termését vagy épp gyökerét esszük, és nem mindegy, hogy hol és milyen tápon nevelkedett az az állat aminek a húsát esszük. Ma már sajnos ilyen szinten kell odafigyelnie annak, aki azt akarja mondani, hogy egészségesen él.

Ezt azonban talán a legnehezebb, hiszen nem látunk bele abba a húsba, hogy milyen az összetétele, hogy mennyi antibiotikumot tartalmaz és persze hogy hogyan nevelkedett. Sajnos muszáj rengeteg időt és energiát fordítanunk arra, hogy meg tudjuk keresni azokat a forgalmazókat, akiknek a termékeiben meg tudunk bízni és egyben meg is bízhatunk.

Az oceanfood csapatának legfőbb célkitűzése, hogy olyan termékek kerüljenek a kínálatra, amik teljesen természetesek, amik minőségében tökéletesen megbízhat a vásárló. Ilyen a szarvas is, ami nem csak egy teljesen tökéletes tápanyag forrás az ember számára, hanem egyben iszonyatosan egészséges is. Bátran válassza mindenki ennek a csapatnak a termékeit, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni senki sem a minőségben sem pedig az egészségességben, aki őket választja. Én már csak tőlük rendelek. Ráadásul így gyorsan és egyszerűen hozzá tudok jutni ezekhez az alapanyagokhoz mindenféle plusz időtöltés, utazás és keresgélés nélkül, az otthoni kanapé kényelméről.