Egy profi csapat profi eredményei

Amikor én nem olyan régen a lakásvásárlás mellett döntöttem még fogalmam sem volt, hogy bár azért döntöttem így, mert nem szerettem volna sokat költeni a felújítási munkálatokra, de koránt sem lesz így sem olcsóbb a beköltözés, mert a lakás is bizony javításokra szorul. Sajnos én nem tudtam, hogy ennek a régi, ám de félig meddig különálló lakásrésznek a fűtés nem hogy nem megfelelő, hanem egyenesen életveszélyes abban az állapotában amiben én megvettem, ezért igencsak felújításra szolgál. Persze a gázszerelés árak tekintetében a neten történő tájékozódás alapján azt láttam, hogy hatalmas a szórás, de talán itt a gázszerelés tekintetében nem is ez a leglényegesebb pont a választásnál, hanem a megbízhatóság és a pontos munkavégzés. Ezek nélkül ugyanis nem lehet tökéletes eredményt és tökéletes fűtési rendszer felújítási munkálatot végig csinálni.

Keresgélni kezdtem tehát az ismerősök és barátok között, hogy hátha akad olyan, aki már túl van ezeken a feladatokon, és tudna ajánlani valakit, valamilyen csapatot, akik gyorsan, ám de hatékonyan és tökéletes eredménnyel tudnának segíteni nekem abban, hogy minél előbb birtokba tudjam venni az újonnan vásárolt, ám de éppen lakhatatlan, vagyis télen élhetetlen lakásomat. Hála a jó égnek a djgepeszet csapatával ismerkedett meg nem is olyan régen az ajánláskérésem előtt az egyik nagyon jó barátnőm, hiszen az ő házukat is ez a csapat csinálta és maradéktalan elégedettek voltak velük, ezért hát fel is vettem velük a kapcsolatot és nem kellett csalódnom nekem sem.

Most már a lakás készen van és nemsokára be is tudok költözni ha minden jól megy. Megmondom őszintén, hogy sem a felújítás árak sem pedig a lakás árak mozgását elnézve nem vagyok biztos benne, hogy jól dönt aki most házat vagy lakást vesz és felújítja, hiszen hihetetlen magas árakon mozog most minden, de azt is megértem, hogy ha valakinek otthonra van szüksége, és nem tud várni nem tud mit tenni. Ez esetben viszont a Djgepeszet csapatát csak javasolni tudom.