Életem első feladatának meglepetése

A főiskola minden ember életében egy meghatározó rész, én sem voltam ezzel másképp. Rengeteget tanulhattam, nagyon jó barátságokat szőttem egy-egy évfolyamtársammal, a tanáraimban igazi segítő társra leltem, egyszóval igazság szerint azt gondolom, hogy mindenre megtanítottak amire csak lehet és pont azt kaptam az én főiskolai éveimtől, amit szerettem volna és amire vágytam. Egyetlen dologra nem voltam felkészülve, hogy gazdálkodási szakon végzett hallgatóként egy agrár iparban tevékenykedő cégnél fogok elhelyezkedni, és így az életem első feladata nem a szokványos, iskolapadban megtanult kérés lesz, hanem bizony egy traktor beszerzése.

Mondanom sem kell, hogy amikor meghallottam ezt a feladatot azt sem tudtam hirtelen hogy hová kapjak, kitől kérjek segítséget, hiszen én a beszerzés előkészítéséhez tökéletesen értek, de a traktorokhoz már jóval kevésbé, és hatalmas felelősség, hiszen az árát tekintve sem elhanyagolható a beszerzés, még egy nagyobb cég esetében sem. Nem volt mit tennem, beírtam a keresőbe, hogy traktor eladó, és hála a jó égnek hirtelen rá is találtam az odisys csapatára, akikkel felvettem a kapcsolatot, és már biztos voltam benne, hogy nem fogok rosszul dönteni. Hatalmas szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal ugyanis hihetetlen segítséget nyújtottak számomra.

Bárkinek hasonló segítségre van szüksége csak ezt a kis csapatot ajánlom, hiszen hatalmas választékkal, gyors beszerzéssel tudnak segítséget nyújtani a megfelelő traktorok és egyéb mezőgazdasági gépek beszerzésében. Nekem biztosan az életemet mentették meg ennél a feladatnál, és biztos vagyok benne hogy nem egyedül jártam így az ilyen kérésekkel. Én ma már bátran állok ezek elé a feladatok elé is az ő segítségükkel. Nem is tudnék jobb társat elképzelni ezekhez az eszközbeszerzésekhez.