Ugyanarra gondoltunk…

Az egyik barátnőmmel hatalmas apple mániások vagyunk, és ezt mindig, mindenhol vállaljuk is. Nem igazán létezik olyan kütyü, legyen az telefon, annak kiegészítője vagy laptop, tablet, ami kapható apple márkában és nekünk nem az van. Nincs ez máshogy az órával sem. Mindkettőnknek van egy apple watch órája, természetesen a legújabb. Mondhatnánk, hogy nem csak azért, mert szép, teljesen tökéletes kiegészítő bármelyik ruhánkhoz, és ráadásul nagyon menő dolog is manapság, hanem a sport miatt, de ez egyáltalán nem lenne igaz. Egyikünk sem sportol ugyanis. Tudom, hogy alapvetően ez egy sport óra, de minket egyáltalán nem ilyen dolgok miatt érdekel. Imádjuk viszont, mert szép és tényleg megkönnyíti a mindennapjainkat.

Amit viszont annyira nem szerettünk, hogy nem igazán lehet hozzá szép és egyedi kiegészítőket kapni. Nem mellesleg a töltőjét folyamatosan elhagyjuk valahol, ami nem csoda, hisz mindketten butikot vezetünk Budapest belvárosában és rengeteget szaladgálunk emiatt, de nyilván, mint minden apple termék, az óra sem igazán bírja az egész napos folyamatos használatot több napig egy töltéssel. Én viszont már nem akartam szaladgálni ezekért a dolgokért, és utánanéztem, hogy a neten melyik hely az, amelyik korrekt áron, korrekt terméket ad, és nem kell félnünk, hogy átvernek minket. Mint kiderült, közben ő is ugyanezt tette.

Amikor újra találkoztunk, azzal fogadtuk egymást, hogy megvan minden problémánkra a megoldás, van egy hely, egy apple watch shop, ahol minden kapható, amire szükségünk van, és méghozzá aranyosak és kedvesek is, a rendelés pedig villámgyorsan megérkezik hozzánk. Kiderült azonban, hogy mindketten ugyanarra gondoltunk, így már nem is lehetett kérdés, hogy gyorsan rendeltünk is valamit, hogy kipróbáljuk. A termékek tökéletesek, a rendelés gyorsan megérkezik. Nem lehet véletlen, hogy mindketten ugyanarra gondoltunk.